Mindfulness


Mindfulness

Mindfulness - i grupp

Här & Nu programmet i mindfulness som innehåller 8 instruktörsledda träffar i en liten grupp hos Erikas Taktila stunder samt egen träning ca 20-30 minuter 6 dagar/ vecka.


Mindfulness - enskild

Du kan boka enskild coaching i mindfulnessträning.


Välkommen att höra av dig om du vill ha mer information.


Mindfulness- på arbetsplatsen

Att träna mindfulness har många positiva effekter.

Det kan ge dig och dina arbetskamrater mindre stress, bättre välbefinnande, mer återhämtning och ökat fokus. Det går att räkna upp många fördelar med mindfulness.

Kommer varje år nya forskningsartiklar som visar olika resultat av mindfulnessträning. Många av dem visar bland annat hur arbetsminnet i hjärnan ökar. Fler och fler företag inför nu mindfulness på arbetsplatsen.

Välkommen att höra av dig så berättar jag mer om vad träning på arbetsplatsen innebär.


Pris enligt offert.


Mindfulness- massage

Att nå inre lugn & harmoni på ett nytt sätt.

•Vi börjar behandlingen med en stunds meditation, där du kommer att vägledas genom andningen, avslappningen och meditationen. Du stillar dina tankar och kommer till ro.

•Mindfulness massage är lugn och mjuk och sker till stor del i tystnad och jag hjälper dig att koncentrera på det område på kroppen som masseras just nu.

•Avslappning

En stunds vila efter massagen, där du ligger kvar med lugn musik och bara är. Att du ska få landa i kroppen och ge dig själv den tiden för att komma tillbaka i vardagen här och nu.

Med en guidad meditation tillsammans med taktil massage, når du en djupare avslappnig. Du kommer lära känna din egen kropp på ett litet nytt sätt och genom ökad kroppsmedvetenhet hitta ett inre lugn.

Är lämpad för alla som förbygga och lindra symptom men även för dig som vill få en lugn & rofylld stund med dig själv.


90 min – 650kr

   

Läs mer om Mindfulness. Tryck HÄR

erikas taktila stunder